Як стати русалкою в повний місяць

русалка11.jpg ( 231 KB)

Для справжніх любителів русалок і тих, хто мріє нею стати, перевірений спосіб використовувати для цієї мети ніч на повню. Такий момент часто використовують багато знахарів, виготовляючи чудодійні настої. Саме ніч на повню таїть у собі безліч таємниць і загадок, сприяє втіленню задумів міфічних сил.

Повня – час чаклунства. Серед безлічі сучасних фільмів, сюжетів різних історій, головні герої саме в повню здійснюють певні обряди і вбирають у себе всю силу природи, отримуючи від неї чарівні та магічні властивості. Саме тому початківці русалки на повню покладають очікування, прагнучи повномісячної ночі перетворитися на русалку. Інтернет допомагає навчитися багатьом обрядам і пізнати ази перетворення на русалку навіть для початківців. Багатьох цікавить у цьому сенсі питання реалістичності та безпеки. Наскільки ритуал безпечний і чи можна потім знову стати людиною? Якщо бути максимально відвертими з читачками, то вважаємо, не потрібно обманювати самих себе, адже стати русалкою по-справжньому повний місяць не допоможе. Таке перетворення сучасна наука зовсім відкидає. Це зрозуміло. Людина фізично складна інакше і ніякі перетворення або казкові заклинання не зроблять хвіст русалки з ніг людини. така ніч цілком здатна сприяти цьому.

Якщо, наприклад, дівчина чи дівчинка мріє навчитися плавати – можна такої ночі відчути у собі для цього всі сили. Або хтось мріє про костюм русалки, то в ніч на повню можна попросити сили природи виконати таке бажання. Для цього потрібно мати сильне бажання і правильно провести процедуру заклинання про допомогу в придбанні хвоста русалки.

Розташуйтеся зручно, щоб повний місяць був у полі вашого огляду, і постарайтеся максимально розслабитися.>Думайте і уявляйте себе плаваючою на морському березі в гарному костюмі русалки. Максимально уявляйте, як виглядає ваш хвіст, покритий дрібною лускою, його колір, відлив. Робити це краще, заплющивши очі і гранично сконцентрувавшись на своїй мрії. Представляйте свій костюм у найдрібніших деталях. Не відривайтеся від релаксу, концентруйтеся на своїх почуттях та бажаннях, намагайтеся максимально точно відчути себе в улюбленому костюмі русалки. Як ви плаваєте на морських просторах, як м"яко обвиває вас морська піна, наскільки легкий хвіст русалки у використанні і як приємно відчувати себе частиною природи. Ви можете розслабитися настільки, що вам захочеться пірнути в море прямо зараз. Подумки зробіть це. Відчуйте себе частиною океану. Плавайте, немов русалка серед морських мешканців і насолоджуйтесь часом, коли повний місяць максимально сприяє вашій фантазії. Ви немов справжня русалка звивається у воді, танцюєте на хвилях і насолоджуєтеся життям у повному обсязі. Ви поринає під воду, відкриваєте для себе прекрасний підводний світ, у вас з"являються нові шанувальники. Ви відчуваєте себе частиною океану, морська стихія сприятливо діє на вас, ви відчуваєте умиротворення та радість. Продовжуйте милуватися красою морських глибин так довго, як дозволить вам ваша фантазія. Потім повільно розплющуйте очі і звикайте до дійсності.

Секунду тому ви були поглинені таїнством океану і наповнилися його живильною силою та енергією. Ви стали на сходинку ближче до своєї мрії. Далі повторюйте таку процедуру на кожну повню, не пропускайте жодної ночі.

Якщо ви будете виконувати таку вправу протягом десяти хвилин, то чарівні сили русалки стануть вашою невід"ємною якістю. Не засмучуйтесь, якщо станеться це не відразу. Терпіння допоможе вам медитувати правильно, з глибоким змістом та розумною мотивацією.

Вся ця процедура не потребує жодних фінансових витрат, тут важлива лише сила вашого бажання та наявність терпіння. Такі процедури загартують ваш психологічний настрій, і зовсім скоро у вас з"явиться реальний шанс, щоб стати русалкою. a> не просто в мріях, а придбати костюм русалки і втілити все те, про що ви мріяли в реальне життя.

Будемо щиро раді, якщо з нашою допомогою ваші мрії стануть реальністю.

>