Як стати справжньою русалкою і чи це можливо

3xPy4CjdTtY.jpg (92 KB)

Для тих, Хто цікавиться існуванням русалок, хто мріє стати русалкою насправді, ця стаття буде дуже корисною. Ми постараємося відповісти на багато питань, які цікавлять наших читачок. Розкриємо секрети перетворення на русалку та підкажемо, як у процесі перетворення не нашкодити собі, не зіпсувати свій улюблений костюм - хвіст русалки.

Інтернет допомагає знайти всілякі способи перетворення на русалку. Не всі вони безпечні і не варто, стрімголов, занурюватися в тонкощі складних технічних моментів. Не всі вони по-справжньому діють, скажімо, прямо, а деякі навіть небезпечні для здоров"я.

Наприклад, один ресурс пропонує списати аркуш паперу своїм побажанням перетворитися на русалку і покласти його в ніч на повню під подушку, з тим і заснути. Це безневинно і кумедно одночасно. Зрозуміло, ніякого перетворення не відбудеться, і на ранок ви дістанете з-під подушки свій аркуш паперу і продовжите мріяти далі. Це безпечно, але і безрезультативно. Деякі пропонують в ніч, на повню, загадуючи бажання, паралельно з"їсти цілу сиру рибу або тухлу оселедець. Це вже в жодні рамки не входить. Аферисти є і в Інтернеті. У жодному разі не користуйтеся таким методом у реальному житті. Ви отруїтесь та отримаєте серйозні проблеми зі здоров"ям. Ви не те, що русалкою не станете, але нормальною людиною себе довго не зможете відчути. Такі отруєння іноді призводять до фатальних наслідків.

Повідомляємо для тих, хто рішуче налаштований випробувати всі варіанти, і врешті-решт перетворитися на русалку – Ваші спроби не призведуть до 100% результату. Через біологічні фактори, людина – не риба, хвіст і зябра у нього не виростуть за жодних обставин. Реального способу перетворення фізично немає.

 Але не поспішайте засмучуватися – вихід є завжди!

Давайте розмірковувати. Популярні казкові персонажі: Ріккі, Емма, Клео, Белла з популярного дитячого фільму «Н2О Просто додай води» - Найпростіші люди. Вони перетворювалися на русалок тільки на певний час, коли на них потрапляла вода або коли потрібно було через обставини, ставати русалками і рятувати своїх друзів.  В останній час ці русалки були в житті звичайними дівчатами.

Тому ми пропонуємо скористатися саме таким досвідом.  Потрібно просто придбати хвіст русалки, навчитися в ньому плавати. Саме в такий спосіб на деякий час ви зможете відчути себе героїнею казки. Буде не зайвим залучити до цього своїх подруг, які також мають хвіст русалки. Плавати не на самоті, а разом з іншими русалками набагато цікавіше. З подругами русалками ви можете разом вирушати в басейн або на море. Можете розучити кілька синхронних плавальних вправ і підкорювати своїх шанувальників. Ви матимете можливість зняти особистий серіал, в якому головні героїні – русалки захоплюватимуть глядачів не лише пригодами, а й своїми вбраннями. Хвіст русалки надасть кожній красуні неповторний образ на пляжі, на природі, на морському березі. Мрії мають властивості збуватися. Головне – розумна мотивація, терпіння і небагато зусиль, але без фанатизму. та милосердя.