Як правильно одягати (вдягати) хвіст русалки

Без заголовка.png (1.03 MB)

Вітаємо, ви отримали довгоочікуваний подарунок – хвіст русалки! & nbsp; Мрії здійснюються, і тепер залишається навчитися в ньому плавати. Таким чином, у вас буде можливість підкорювати всіх шанувальників своїм новим костюмом, спробувати випробувати себе як чарівниця і господиня морських глибин. Якщо ви ще не звикли користуватися хвостом русалки – ми вам допоможемо. Зараз ми докладно розповімо, з чого він складається, як правильно одягати і використовувати хвіст, щоб не викликати сміх у оточуючих, і не зашкодити костюму.

 

Хвіст русалки крім купальника, складається з тканини гладкої структури та моноласти для плавальних обертань. Її в жодному разі не потрібно висмикувати з хвоста і намагатися надіти окремо.  Моноласта повинна бути занурена безпосередньо в хвіст, потім костюм одягається відразу повністю.

Робити перші спроби надіти хвіст русалки потрібно сидячи біля водоймища, але акуратно, щоб через незручний рух не впасти з сходів басейну або куди страшніше - в стрімку річку. Хвіст русалки потрібно зібрати ближче до ступнів, щоб у поле зору потрапили отвори для ніг, розташовані в певному місці моноласти. Ноги одночасно пропустіть у моноласту, вони легко прослизають завдяки гладкій структурі тканини костюма русалки. Зробити це буде ще легше, якщо ноги будуть у воді. Коли ноги щільно увійшли до хвоста русалки, починайте поступово натягувати його вздовж довжини ніг. Якщо ви не стоїте на стрімкому березі, не знаходитесь біля кам"янистого краю річки або берега моря. можете трохи підвестися. Натягуйте хвіст максимально в межах його розміру. Ідеально хвіст русалки повинен зручно і комфортно сидіти на ваших стегнах.

Опускатися у воду рухами, що краще перекочуються. На мілині відштовхуйтеся руками від берега. Далі, допливши за допомогою моноласти до глибини, починайте плавати на втіху, як вам зручно. Костюм русалки дозволяє плавати і на животі, і на спині. Головне вміти триматися на воді і під водою.

Якщо попередньо ви освоїли техніку плавання, то вам не важко правильно плавати в костюмі русалки. Руки будуть з"єднані і спрямовані вздовж хвиль, а ногами слід відштовхуватись у процесі плавання.

Процес навчання плаванню в костюмі русалки не регламентує якихось окремих правил і тому кожна русалці має право плавати так, як їй комфортно. Вже якщо у вас є хвіст русалки, то плавати в ньому ви будите в будь-якому випадку. Щоб максимально швидко освоїти ази поводження з хвостом русалки, перегляньте в інтернеті кілька відео уроків. Досвідчені русалки із задоволенням діляться своїми відео. Не засмучуйтесь, якщо з першого разу ви не попливете під водою, як Аріель із відомого серіалу.  Всьому свій час. Два або три заняття, бажання та впевненість у собі дозволять вам через кілька днів плавати не гірше за казкові персонажі.

І ось тоді, можете запрошувати подруг і друзів і дивувати їх своєю красою. Не забудьте про антураж. Русалки люблять прикрашати себе діадемами, браслетами, нитками намист, намистами, тощо. Це прикрасить ваш образ і надасть йому неповторного акценту. Бажаємо, щоб костюм . русалки подарував вам найсприятливіші емоції та незабутні враження.