Як плавати під водою без повітря

devushki- rusalki-s-raspushhennymi-volosami-i-hvostom-ryby.jpg (213 KB)

Не раз думаємо, ви ловили себе на думці про Як же актрисам, які грають ролі русалок, вдається так довго плавати під водою і, причому без повітря. Адже звичайна людина не наділена зябрами, як риба і довго перебувати під водою вона фізично не зможе. спеціальним навичкам.

Сьогодні існує багато технік, які дозволяють освоювати механізми затримування повітря в організмі, цьому наприклад дуже докладно вчить йога. Якщо ви налаштовані на те, щоб освоїти ці процеси, вам доведеться навчатися не один день. Йога – наука не тільки здорового способу життя, а й філософії свого тіла. Але відкриємо вам маленький секрет. Хитрість, зрозуміло, також є. Полягає вона в невидимому шланзі з киснем, який постійно перебуватиме за спиною у кожної актриси. Під час зйомок його не видно глядачеві. Він допомагає русалці своєчасно відновлювати баланс кисню в організмі.

Проте, певне фізичне загартування все ж таки потрібно мати. Тому буде не зайвим навчитися правильно поводитися, дихати під водою, раціонально використовувати необхідний запас повітря. Все інше допоможуть зробити фахівці монтажу та професійний оператор, який зніматиме не кисневий шланг, а безпосередньо саму русалочку, її чарівний хвіст та чудове волосся. Акценти, розставлені правильно оператором та монтажними фахівцями, зроблять так, що глядач ніколи не здогадається, як дихає під водою русалка.

У цьому й полягає диво. Русалка - адже чарівний персонаж, їй під силу абсолютно все, навіть така дрібниця, як уміння дихати під водою.