Чим відрізняються категорії хвостів русалок


В даний час компанія Happy Ocean виробляє п"ять основних категорій хвостів русалок для плавання:
  • блиск із лускою
  • блиск економ
  • стандарт
  • люкс
  • хвости з плавниками
Всі товари, представлені в нашому інтернет-магазині пройшли сертифікацію, вони виготовлені з високоякісних матеріалів,   безпечні для здоров"я і прослужать вам кілька років навіть при регулярному використанні. і сам хвіст. А тепер розглянемо окремо кожну категорію хвостів, щоб допомогти вам визначитися з вибором оптимального варіанта.

У даній категорії представлені хвости економ-варіанту, доступні всім.
Тканина: Моделі виконані з тканини парча (100% поліестер) з ефектом голограми. Матеріал яскравий, блищить і переливається, на хвості промальовані лусочки. Основна особливість  - тканина не тягнеться.

У комплекті: роздільний купальник (верх + трусики), фігурна моноласта Happy Ocean шириною 40 см., хвіст русалочки. Такі костюми відмінно підійдуть юним русалочкам до 10 років для фотосесій, ігор та тематичних свят. Якщо ви плануєте плавати в хвості, то рекомендуємо звернути увагу на інші категорії.




2. Хвости русалок категорії «Блиск»

У цій категорії представлені красиві яскраві комплекти за демократичними цінами, виготовлені з практичного сучасного матеріалу.

>

Тканина: Склад: 100% поліестер,тканина: парча з ефектом переливу. Хвости категорії нормал зморяться дуже виграшно на сонці та у воді, завдяки ефекту сяйва і переливу.

У комплекті : роздільний купальник (топ + трусики ), фігурна моноласта Happy Ocean шириною 40 см., хвіст русалки. 

Такий комплект – це відмінне  рішення для дівчаток, які люблять мультфільми та молодіжні серіали про русалок.




3. Хвости русалок категорії «СТАНДАРТ»
Цю категорію  складають однотонні  хвости русалки.  Яскраві кольорові моделі виконані з комфортабельного   і безпечного матеріалу, який відмінно тягнеться, не боїться прання, солоної води та хлору. ="font-weight: 700;"> Тканина: Склад тканини: 80% поліестер, 20% спандекс .

У комплекті: роздільний купальник (топік + трусики), хвіст русалки, фігурна моноласта Happy Ocean. Ширина моноласти в дитячому комплекті до 7 років - 40 см.   старше 7 років – 60 см. Хвости категорії стандарт – це відмінний подарунок для тих, хто навчається плавати.

Завдяки еластичності тканини хвіст прослужить вам кілька років і підійде дівчаткам-русалочкам з різною фігурою.


>


4. Хвости русалок категорії «ЛЮКС» ="font-weight: 700; color: rgb(57, 132, 198);">Тканина:  склад – 80% поліестер, 20% спандекс, щільність: 200г/м2. Матеріал не токсичний, завдяки гладкості, не дратує шкіру, створює приємний ефект «прохолодної води».

(57, 132, 198);"> У комплекті: роздільний купальник (ліф + трусики), хвіст русалки, & nbsp; велика фігурна моноласта Happy Ocean. Ширина моноласти в дитячому комплекті до 7 років - 40 см.   старше 7 років – 60 см. Окремо варто відзначити реалістичність, красу та креативність 3D принтів категорії люкс. Кожна модель унікальна і припаде до душі юним модницям і дорослим русалкам. Основні відмінності від інших моделей: ширина ласти більше на 20 см., щільність і якість тканини , яскравий реалістичний 3D принт, при покупці до деяких хвостів з даної категорії в подарунок йде фірмова сумка для зберігання та перенесення, годинник та браслет.



5. Хвости русалок категорії «ХВОСТИ З ПЛАВНИКАМИ» Хвости з плавниками - яскрава новинка від компанії Hapy Ocean.  Оригінальні моделі для юних русалочок, красиві реалістичні забарвлення, новий дизайн з бічними плавцями для більшої реалістичності, гарне. якість за невелику ціну Тканина з принтом луски  на плавнику та на костюмі,  тягнеться на три розміри, не линяє під час прання, не вигоряє на сонці. Хвости даної категорії можна використовувати в солоній воді, басейні та для фотосесій в образі русалочки.

Тканина: склад - еластан 80%, нейлон 20%, щільність 140г/м2.